Glazenwasser Mick Papenburg bestaat al 25 en is al sinds 2007 werkzaam in de Leidsche Rijn. Wij zijn een betrouwbaar en professioneel bedrijf en leggen de nadruk op het wassen van kozijnen. Onze  opdrachtgevers betalen niet zwart maar per pin of automatische incasso. Wij onderscheiden ons door te concurreren in kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Wij verwelkomen concurrentie zolang het maar eerlijke is.

Er heerst flink wat onrust in Leidsche Rijn na de uitzendingen van het televisieprogramma Ram Bam van de afgelopen twee weken. Zij deden onderzoek naar geweld en intimidatie in de glazenwasserswereld.

 Bekijk de uitzending van Rambam hier.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partij voor onderhoud. aan uw woning of bedrijfspand, bent u hier aan het juiste adres. Of het nu gaat om de glasbewassing van een starters appartementje in de binnenstad, of het totaal onderhoud van een vastgoed portefeuille. Wij verzorgen het allemaal.

Met trots mogen wij zeggen dat wij zijn erkend door de VNEG!!!

Bij de meeste klanten in Vleuterweide doen wij het onderhoud al sinds jaren en naar volle tevredenheid, vraag gerust in uw omgeving naar hun ervaringen en probeer het zelf ook.

Wij bieden de volgende producten:

  • Periodiek onderhoud glas en houtwerk.
  • Schilderwerken.
  • Dak en gevel reiniging.
  • Glas en gevel reiniging op hoogte d.m.v. Osmose telescoopbewassing en hoogwerkers.
  • Schoonmaak.
  • Vloeronderhoud.
  • Zowel voor bedrijven en v.v.e als particuliere opdrachtgevers.

In een persoonlijk, vrijblijvend gesprek vernemen wij graag uw wensen en maken wij graag een passende, en altijd scherpe offerte.

Wij gebruiken alleen schoonmaak producten die veilig zijn voor het milieu.

Onze medewerkers zijn allen gediplomeerd of in opleiding.

Meer informatie en contact via www.mickpapenburg.nl

Glazenwasser Vleuterweide, 6.0 out of 10 based on 2 ratings

Gelabeld met

, , , , , ,