Uitmarkt Leidsche Rijn

Wanneer:
3 september 2016 – 4 september 2016 hele dag
2016-09-03T00:00:00+02:00
2016-09-05T00:00:00+02:00
Waar:
Burchtplein
3452 Utrecht
Nederland
Kosten:
Gratis

Op zaterdag 3 en zondag 4 september vindt de derde editie van Uitmarkt Leidsche Rijn plaats. Op dit evenement mogen alle culturele partijen en sportclubs uit Leidsche Rijn een gratis kraam huren.

Foodstraat
Alle partijen die gekoppeld zijn aan het thema eten & drinken krijgen dit jaar een sfeervolle streedfood plek aangeboden. Dit zorgt ervoor dat de straat er nog sfeervoller uitziet. In deze straat kunnen bezoekers op een ludieke manier genieten van heerlijke hapjes.

Sport & gezondheidsplein
Op dit plein presenteren alle sport- en gezondheidspartijen uit Leidsche Rijn zichzelf. Op dit plein zal er vanaf 2016 ook worden opgetreden door de diverse dansscholen en sportclubs. Jongens, meiden en hun ouders kunnen op dit plein kennismaken met allerlei diverse sportclubs.

Kunst, Cultuur en Ontmoeten
Op dit plein, dat voor de Cultuurcampus gelegen is, kan men genieten van theater, zang en allerlei andere optredens voor jong en oud. Het programma wordt voornamelijk ingevuld door het UCK, het Amadeus Lyceum en Bibliotheek Vleuterweide. Rondom dit plein vindt men alle culturele instellingen van Leidsche Rijn.

In de straten
In de straten van het centrum vindt dit jaar van alles plaats. Zo zijn er bijvoorbeeld guerrilla modeshows, is er een fantastisch parcours voor jong & oud en als klap op de vuurpijl een kinderkermis. Uiteraard kunnen kinderen zich laten schminken, een glittertattoo laten zetten en worden er ballonnen uitgedeeld.

Dit jaar zullen vele kinderen met hun ouders deelnemen aan een nieuwe activiteit. Iedereen krijgt namelijk een stempelkaart uitgereikt. Wanneer er 5 stempels door het hele centrum zijn verdiend, ontvangt men een goodie bag.

Reacties

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top