Advocaat Geevers

advocaatgeeversFreek Geevers is  in 1999 beëdigd tot advocaat. Sinds april 2013 heeft hij zijn eigen kantoor. Hij adviseert en procedeert al jaren op verschillende rechtsgebieden. Dankzij zijn brede ervaring is hij in staat om ondernemers goed bij te staan in kwesties met betrekking tot huisvesting, personeel, onderlinge samenwerking, overeenkomsten met derden en onbetaalde facturen. Met evenveel toewijding werkt Freek Geevers voor particulieren. Zij kunnen hem inschakelen in zaken die gaan om bijvoorbeeld een koopovereenkomst, huurovereenkomst of arbeidsovereenkomst.

Mr Geevers is huisadvocaat voor een groeiend aantal ondernemingen in Utrecht, hij is adviseur bij de Rechtswinkel Woerden en contactadvocaat op het gebied ‘woonrecht’ voor de Rechtswinkel Utrecht. Daarnaast is hij als gastdocent verbonden aan de Hogeschool Utrecht en verzorgt hij spreekuren bij de Kamer van Koophandel.

GeeversMr Geevers heeft een kantoor in Utrecht en een bezoekadres in Vleuten/Vleuterweide. Hij is met beide omgevingen verbonden, want hij is na 14 jaar in Utrecht gewoond te hebben sinds 5 jaar woonachtig in Leidsche Rijn.
[email protected]
06-537 668 28

Diensten

Locatie

Contact

[gravityform id="7"]

Reviews

Openingstijden

Tags

Scroll naar top