Amenti uitvaartverzorging

Het kan zijn dat u in uw naaste omgeving te maken gaat krijgen met een overlijden. Dat is in veel opzichten een emotionele en onzekere situatie. Goede voorbereiding op de dagen tussen het overlijden en de uitvaart is daarom belangrijk.

Als u vooraf nadenkt of overlegt over de beslissingen die genomen moeten worden geeft u dat later veel rust. U wordt dan niet overvallen met vragen waar u nog niet bij stil gestaan hebt. Het geeft u het gevoel dat u de gang van zaken zelf in de hand hebt en er meer eigen invulling aan geeft. Hoe meer eigen inbreng hoe persoonlijker het afscheid van uw dierbare wordt

Het kan ook zijn dat u informatie voor u zelf wilt. Bijvoorbeeld omdat u de zaken geregeld wilt hebben voor later. Of u wilt wensen voor uw uitvaart op papier zetten omdat u niet meer zo lang te leven hebt. Ook dat is heel emotioneel en onzeker. Het vergt naar mijn idee veel moed om na te denken over uw wensen, in welke vorm dan ook. Om er achter te komen of uw wensen reëel zijn, is het goed te weten wat er allemaal kan en mag.

In alle gevallen zijn de wensen van de overledene en de nabestaanden uitgangspunt voor mijn dienstverlening. Ik sta u graag terzijde.

Diensten

Locatie

Contact

[gravityform id="7"]

Reviews

3453 KC
De Meern

Openingstijden

Scroll naar top