Voorsluys

Algemene Informatie

Cees en Madeleine Voorsluys begonnen 17 jaar geleden samen het tegelzettersbedrijf. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een stabiele onderneming met een kleine groep vakkundige medewerkers. Samen verzorgen wij het tegelwerk, vloeren en complete badkamers voor particulieren. Naast de installatie van sanitair en tegelwerk leveren wij ook alle gewenste materialen, van douchekoppen tot vloerverwarming. Op deze website treft u dan ook ons complete aanbod aan. Om de materialen nog beter te ervaren bent u van harte welkom in onze nieuwe showroom in De Meern.

Door de ruime opzet van de showroom (500 M2) is er een zeer grote collectie wand- en vloertegels, en een groot aantal sanitaire opstellingen aanwezig. Deze badkameropstellingen bevinden zich in verschillende prijsklassen; een ruime keuze voor ieder budget.

Uiteraard kunnen we naast de verkoop van sanitair en tegels nog altijd de complete installatie voor u verzorgen. Een nette werkwijze houden wij hierbij hoog in het vaandel: van het afdekken van de gang, tot het laatste schoonmaakdoekje over de deur.

Doordat we met een klein team werken, zijn mijn vrouw of ik van A tot Z bij alles betrokken. Onze begeleiding gaat verder dan in de showroom alleen. We komen het werk inmeten, de mogelijkheden bekijken en geven advies op maat, geheel kostenloos. Niet alleen bij het installeren van complete badkamers, ook als u alleen tegels wenst.

 

We hopen u graag te mogen ontvangen in onze nieuwe showroom. Als dat overdag niet uitkomt kan er ook voor s’ avonds een afspraak worden gemaakt.

Reacties

comments

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Is dit uw bedrijf?

Je kan op makkelijke wijze je bedrijf claimen. Op deze manier kan je zelf de gegevens beheren/aanpassen. Nadat de claim gecontroleerd is zal je een account toegestuurd krijgen. Met deze account kun je inloggen om vervolgens je bedrijf te beheren.

Bedrijf claimen

  • Het E-mailadres waarop gebruikers contact kunnen opnemen met uw bedrijf.
  • Het adres van uw bedrijf.
  • Het telefoonnummer van uw bedrijf.
  • De website Url van uw bedrijf.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif.
  • Uw login naam.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voorsluys” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *