Brecheisen makelaars

Brecheisen makelaars

Categorie: .

Algemene Informatie

Onze organisatie bestaat sinds 1972 en is actief binnen de woningmakelaardij en de bedrijfsmakelaardij met kantoren in Utrecht, Houten, Vleuten/De Meern, Amersfoort en in Nieuwegein.

Onze positie op de woningmarkt is zeker vooraanstaand te noemen met onder andere het grootste woningaanbod in de bestaande markt en een permanente positie bij de verkoop van nieuwe woningen in de Vinexgebieden van Utrecht, Houten, Amersfoort en Vleuten/De Meern.

Vele duizenden (nieuwbouw)woningen en bedrijfsobjecten worden door onze organisatie verkocht c.q. verhuurd, waarbij tevens voorafgaande aan de verkoop adviezen aan opdrachtgevers worden uitgebracht.

Onze positie op de bedrijvenmarkt kan gerenommeerd worden genoemd als gevolg van de jarenlange bekendheid en van onze ‘’pool’’ van lokale, regionale en landelijke relaties. Deze positie wordt versterkt door ons lidmaatschap van de ‘’IBG’’ zijnde een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige makelaars.

Reacties

comments

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Is dit uw bedrijf?

Je kan op makkelijke wijze je bedrijf claimen. Op deze manier kan je zelf de gegevens beheren/aanpassen. Nadat de claim gecontroleerd is zal je een account toegestuurd krijgen. Met deze account kun je inloggen om vervolgens je bedrijf te beheren.

Bedrijf claimen

  • Het E-mailadres waarop gebruikers contact kunnen opnemen met uw bedrijf.
  • Het adres van uw bedrijf.
  • Het telefoonnummer van uw bedrijf.
  • De website Url van uw bedrijf.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif.
  • Uw login naam.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brecheisen makelaars” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *