Nijenhuis en Houpst makelaars

Algemene Informatie

 

Of het nu gaat om de aankoop, verkoop of een (NWWI-)taxatie van een woning, onze medewerkers maken samen Nijenhuis en Houpst Makelaars tot wat het is: een professioneel en persoonlijk makelaarskantoor.

 

Met onze drie relatief kleinschalige kantoren in Utrecht, Vleuten – De Meern en Zeist zijn we tegelijkertijd regionaal een grote speler. Dit maakt ons voor veel klanten aantrekkelijk. Ook veel klanten in Leidsche Rijn weten ons daarom goed te vinden.

 

Persoonlijk en oprecht

 

Liever dan ons te laten leiden door wat iedereen nu eenmaal doet, kiezen wij voor een persoonlijke benadering. Daarbij maken we onze eigen keuzes, uitgaande van wat voor onze klanten het beste is. Met altijd oprechte aandacht voor u als klant.

 

Voor het beste resultaat is een goede samenwerking tussen u en uw makelaar nodig. Daarom nemen wij de tijd om u en uw wensen goed te leren kennen. Tijdens onze samenwerking houden we u voortdurend op de hoogte. En als u ons eens een keer ’s avonds of in het weekend nodig heeft, dan maken we daar geen probleem van!

 

Reacties

comments

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Is dit uw bedrijf?

Je kan op makkelijke wijze je bedrijf claimen. Op deze manier kan je zelf de gegevens beheren/aanpassen. Nadat de claim gecontroleerd is zal je een account toegestuurd krijgen. Met deze account kun je inloggen om vervolgens je bedrijf te beheren.

Bedrijf claimen

  • Het E-mailadres waarop gebruikers contact kunnen opnemen met uw bedrijf.
  • Het adres van uw bedrijf.
  • Het telefoonnummer van uw bedrijf.
  • De website Url van uw bedrijf.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif.
  • Uw login naam.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nijenhuis en Houpst makelaars” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *