Harkema en Krabshuis Diëtistenpraktijk

Harkema en Krabshuis Diëtistenpraktijk

Categorieën: , .

Algemene Informatie

Welkom bij dietistenpraktijk Harkema & Krabshuis

Welkom bij diëtistenpraktijk Harkema & Krabshuis, de specialist voor persoonlijke begeleiding bij al uw voedingsvragen in het westelijk deel van de provincie Utrecht.
‘Beter door eten’
dat is waar wij Ukie Harkema en Francis Krabshuis, diëtisten, graag samen met u aan werken. Veel chronisch medicijngebruik is te voorkomen of te verminderen door andere eet- en beweeggewoontes. Wij vinden het fijn om mensen te helpen bij het zoeken naar mogelijkheden die bij hun situatie past.

Wij staan voor:
Kwaliteit; Alle dietisten van Dietistenpraktijk Harkema & Krabshuis staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en zijn lid van de NVD.
Persoonlijk;vanaf moment van aanmelden staat uw hulpvraag centraal. U krijgt een eigen diëtist.
Snel; U kunt op korte termijn, passend bij de diagnose, terecht omdat we ruimte houden om flexibel op de vraag in te spelen.
Dichtbij; als het moet bij u thuis door middel van een huisbezoek. Dichtbij de praktijkondersteuners en huisartsen omdat we onze spreekuren houden in de huisartsenpraktijken in Breukelen, De Meern, Harmelen, Kockengen, Loenen aan de Vecht, Kockengen, Maarssen, Vleuten en Vleuterweide. Even ruggespraak, afstemming en overleg wordt zo vanzelfsprekend.
Dietistenpraktijk Harkema & Krabshuis is lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten

Reacties

comments

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Harkema en Krabshuis Diëtistenpraktijk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *