Puur een Gezond Gewicht

Algemene Informatie

bootcampPersoonlijke begeleiding op maat bij gewichtsproblemen 
Als je wilt afvallen, aankomen of een gezonder voedingspatroon wilt, geeft persoonlijke begeleiding van een gediplomeerd BGN gewichtsconsulente het beste resultaat. Een BGN-gewichtsconsulente begeleidt cliënten (met gewichtsproblemen) volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon. Een BGN gewichtsconsulente begeleidt gezonde mensen met overgewicht en ondergewicht met persoonlijke aandacht. Zij geeft adviezen en voorlichting over voeding en beweging en stelt een behandelplan op om af te vallen of aan te komen. Zij coacht en motiveert. Een BGN gewichtsconsulente zal ook cliënten doorverwijzen als het overgewicht extreem is of een medische of psychische oorzaak heeft.

Ook iedere BGN-gewichtsconsulente:

  • is in het bezit van een geldig diploma gewichtsconsulent van één van de geaccrediteerde opleidingen;
  • volgt regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied;
  • begeleidt cliënten volgens het BGN-behandelprotocol;
  • volgt bij een geschil de BGN-klachtenprocedure;
  • verkoopt géén maaltijdvervangers of afslankproducten.

Let op! De beroepsnaam gewichtsconsulent is niet beschermd. Dat betekent dat iedereen die dat wil, zich gewichtsconsulent mag noemen. Een gediplomeerde, erkende gewichtsconsulente is lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

Werkwijze Puur een Gezond Gewicht
In onze eerste afspraak, het intakegesprek, bespreken we je leef- en eetgewoonten, er worden enkele metingen gedaan en we stellen samen vast welk doel je wilt bereiken. Vóór dit gesprek heb ik je gevraagd een aantal dagen een voedingsdagboek bij te houden. Dit is belangrijk om het huidige voedingspatroon zo duidelijk mogelijk te kunnen analyseren. Vervolgens wordt er een stappenplan gemaakt en in overleg bepaald hoeveel vervolgconsulten, uitgaand van het persoonlijke doel, wenselijk is. In de vervolgconsulten werken we samen, via een stappenplan met voedings- en beweegadviezen, naar een gezond voedingspatroon en/of een fittere leefstijl.

Reacties

comments

Berichten door dit bedrijf

FIT BOOTCAMP LEIDSCHE RIJN

Voor beginnende sporters met een maatje meer is er nu FIT BOOTCAMP LEIDSCHE RIJN! “Fit Bootcamp Leidsche Rijn” is een buitentraining waarbij krachttraining en cardiotraining gecombineerd wordt. Je werkt dus aan je uithoudingsvermogen, je spierkracht en balans. Op je eigen niveau, in de frisse buitenlucht en gezellig in groepsverband in het mooie Maximapark. Meld je Lees meer

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Puur een Gezond Gewicht” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *