Julius Gezondheidscentra

Algemene Informatie

“Binnen onze praktijk heerst een gastvrije, gemoedelijke, professionele en kindvriendelijke sfeer. Patiënten geven aan dat ze zich serieus genomen voelen en gehoord worden. Ze ervaren de rust en ruimte om ook de moeilijke zaken te bespreken.

Dat vinden wij belangrijk, want de patiënt staat bij ons centraal. Daarom hechten wij veel waarde aan duidelijke en snelle communicatie, vertrouwen, deskundigheid en laagdrempeligheid, zowel naar de patiënt als in de onderlinge samenwerking met collega’s.

In de afgelopen 5 jaar hebben we een goed functionerend en enthousiast team opgebouwd dat op elkaar ingespeeld is en zich dagelijks inzet voor goede zorg. We kijken ook kritisch naar elkaars werkzaamheden, zodat we de zorg kunnen blijven optimaliseren. Daar ben ik trots op.

En voor de toekomst willen we graag die laagdrempelige plek blijven voor alle patiënten. Een plek waar ze complete zorg kunnen krijgen met vakbekwame zorgverleners die hun expertise actueel houden. Daarom moeten we ook continu aan onze zichtbaarheid in de wijk blijven werken.

Daarnaast willen we bijdragen aan preventie van ziekten, door onderzoeken en diverse programma’s voor patiënten. En we optimaliseren het aanbod in de patiëntenzorg binnen de huisartsenpraktijk, zodat doorverwijzing naar het ziekenhuis niet altijd noodzakelijk is. Ook gaan we meer transparantie geven door patiënten bijvoorbeeld online inzicht te geven in hun eigen dossier.”

Iemke Holtman, locatiemanager en huisarts praktijk Vleuterweide

Reacties

comments

Is dit uw bedrijf?

Je kan op makkelijke wijze je bedrijf claimen. Op deze manier kan je zelf de gegevens beheren/aanpassen. Nadat de claim gecontroleerd is zal je een account toegestuurd krijgen. Met deze account kun je inloggen om vervolgens je bedrijf te beheren.

Bedrijf claimen

  • Het E-mailadres waarop gebruikers contact kunnen opnemen met uw bedrijf.
  • Het adres van uw bedrijf.
  • Het telefoonnummer van uw bedrijf.
  • De website Url van uw bedrijf.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif.
  • Uw login naam.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Julius Gezondheidscentra” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *