Kungfu club utrecht

Algemene Informatie

Beginners: Beginners krijgen les in Shaolin basis, te beginnen met oefeningen uit de Shi Ba Shi (18 basisstanden) en gaan dan verder met de 1e vier basisvormen. De allereerste vorm die men krijgt is Shaolin Wu Bu Quan, dat is de vijf-standenvorm. Hier zijn de eerste vijf basisstanden vertegenwoordigd. Hierna krijgt men Shaolin Lian Huan Quan. Deze is een korte bliksemsnelle vorm. Daarna krijgt men de allereerste echte traditionele Shaolin vorm namelijk: Shaolin Xiao Hong Quan. Wat letterlijk betekent Shaolin kleine rode vuist. Het heet klein maar het is een lange vorm met meer dan 70 bewegingen, dit laat zien wat klein betekent bij Shaolin. Je hebt vormen die 3 a 4 keer langer zijn. Als men deze vorm goed beheerst, dat wil zeggen, als men weet wat de bewegingen zijn en weet ze toe te passen in bepaalde situaties, dan heb je al een goede basis voor het sparren/vechten. Na Xiao Hong Quan krijgt men Zhao Yang Quan .

Gevorderde: Gevorderde leerlingen gaan verder met het verbeteren van hun basis training om het te verfijnen. Tevens krijgen ze meer moeilijkere vormen en applicaties, inclusief training met stok en breedzwaard.

Vergevorderden: Vergevorderde leerlingen leren veel moeilijkere vormen, zoals dierenstijlen en gespecialiseerde stijlen (bv.dronkenmansstijl), als speer, rechtzwaard, demo-vormen en dubbele wapen vormen

Reacties

comments

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Is dit uw bedrijf?

Je kan op makkelijke wijze je bedrijf claimen. Op deze manier kan je zelf de gegevens beheren/aanpassen. Nadat de claim gecontroleerd is zal je een account toegestuurd krijgen. Met deze account kun je inloggen om vervolgens je bedrijf te beheren.

Bedrijf claimen

  • Het E-mailadres waarop gebruikers contact kunnen opnemen met uw bedrijf.
  • Het adres van uw bedrijf.
  • Het telefoonnummer van uw bedrijf.
  • De website Url van uw bedrijf.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif.
  • Uw login naam.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kungfu club utrecht” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *