Hockeyvereniging Fletiomare opent op 10 maart de inschrijving voor nieuwe jeugdleden voor het nieuwe hockeyseizoen, dat eind augustus 2018 van start gaat. 

Elk jaar heeft de grootste hockeyvereniging van Utrecht/Leidsche Rijn plek voor zo’n 100 nieuwe jeugdleden in de jongste leeftijdscategorie: de 1e jaars F. Kinderen die vóór 1 oktober 2018 zes worden, kunnen zich aanmelden voor een lidmaatschap. De inschrijfperiode loopt van 10 maart tot 15 april 2018. De 1e jaars F trainen op woensdagmiddag en zaterdagmiddag.  

Ook oudere kinderen kunnen zich aanmelden om kans te maken op een plek in een bestaand hockeyteam in de eigen leeftijdscategorie. Ga naar www.fletiomare.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

Kom proeftrainen op Fletiomare! 

Ontdek zelf hoe leuk hockey is! Op woensdag 14, 21 en 28 maart organiseert Fletiomare gratis proef-hockeytrainingen van 15:00 – 16:00 uur.  Deze zijn voor kinderen  die in het nieuwe hockeyseizoen lid willen worden bij de 1e jaars F-jeugd. Meld je aan via JongsteJeugd@Fletiomare.nl onder vermelding van je naam en geboortedatum en de dagen waarop je wilt komen proeftrainen.

De hockeytechnische staf van Fletiomare zorgt voor een warm welkom en een leuke kennismakingstraining. Doe makkelijke sportkleding aan met, bij voorkeur, kunstgrasschoenen en zorg voor scheenbeschermers. Het gebruik van een gebitsbeschermer wordt aanbevolen en die kan je eventueel op Fletiomare aan de bar aanschaffen. Een hockeystick mag je van ons lenen.

Hockey bij Fletiomare is uitdagend! 

Hockeyen bij Fletiomare is cool, veilig, goed georganiseerd en vooral uitdagend voor alle niveaus en leeftijden. De club beschikt over een prachtige accommodatie direct aan Het Lint in Het Maximapark en is op de fiets makkelijk en veilig te bereiken. De zes kunstgrasvelden, waarvan één waterveld en drie semi-watervelden, bieden ruimte aan zo’n 150 jeugdteams. Bij Fletiomare worden kinderen uitgedaagd en opgeleid op het eigen hockeyniveau: van de allerhoogte KNHB-jeugdcompetitie tot aan de laagste. 

De professionele trainersstaf staat garant voor een zeer goede hockeyopleiding waarbij de nieuwste hockeyinzichten worden doorvertaald naar uitdagende en effectieve hockeytrainingen op elk niveau en voor elke leeftijdscategorie. Bij Fletiomare krijgen alle jeugdteams ten minste 2x per week training, ook is er aandacht voor loopscholing en keeperstrainingen. Daarnaast spelen kinderen vanaf 7 jaar op zaterdag met hun eigen team ook echte wedstrijden tegen andere clubs uit de regio. En tijdens de koude wintermaanden is er zaalhockey en kunnen kinderen indoor lekker door sporten. Het hele jaar door worden er leuke hockeyactiviteiten, hockeykampen, toernooien en clinics georganiseerd.

Reacties

comments