‘Niet Keulen maar Leidsche Rijn!’

Wat? Shoppen, eten, drinken, kinderactiviteiten en live muziek
Wanneer? Zaterdag 11 december van 15.00 tot 22.00 uur
Waar? Leidsche Rijn Park (bij de ingang aan de Utrechtseweg)
Toegang? Gratis

Vijf ondernemende vrouwen uit Leidsche Rijn organiseren een sfeervolle kerstmarkt in het Leidsche Rijn Park met bedrijven en winkels uit de buurt: kerstbomen, cadeautjes voor kinderen en volwassenen en nog veel meer. Ook kunnen bezoekers make-up advies krijgen en een portretfoto laten maken.

Voor bewoners, door bewoners

De organisatoren weten voor wie ze het doen: ze wonen zelf ook in Leidsche Rijn. Ze weten dat er behoefte is aan evenementen in de buurt met een gemoedelijke sfeer waar niet alleen kinderen maar ook volwassenen zich goed kunnen vermaken.

Kerstmarkt naar Duits model

Het wordt een sfeervolle kerstmarkt met bedrijven en winkels uit de buurt: kerstbomen, cadeautjes voor kinderen en volwassenen en nog veel meer. Ook kunnen bezoekers make-up advies krijgen en een portretfoto laten maken.

Het terrein wordt feestelijk versierd door GroenRijk Leidsche Rijn. Er is eten en drinken, kerstbrood & glühwein. Kinderen kunnen zich onder meer laten schminken, knutselen of meedoen aan een kerstfietsrace. Er is een feesttent met doorlopend live muziek: van kerstkoor tot Zumba. En vanaf 20.00 uur is er een spetterend optreden van Leidsche Rijn band Old’s cool.

Het Leidsche Rijn Park

Het park is bijna klaar, het moet nu vooral nog groeien. Een goed moment dus voor de start van een nieuwe traditie. De ambitie van de organisatoren is een jaarlijks terugkerend evenement te organiseren voor zowel buurtbewoners als ondernemers uit Leidsche Rijn en Vleuten–De Meern. Het Leidsche Rijn Park is klaar voor dit soort evenementen.

Praktische info

De kerstmarkt is op zaterdag 11 december van 15.00 tot 22.00 uur bij de ingang van het Leidsche Rijn Park aan de Utrechtseweg, tegenover nr. 4. Vanaf het evenemententerrein loopt u er in een paar minuten naar toe. U loopt dan langs het Observatorium, de 15 meter hoge toren bij de toekomstige speeltuin. De toegang is gratis. Er zijn feesttenten dus ook bij slecht weer bent u van harte welkom op de kerstmarkt!

Het terrein wordt feestelijk versierd door GroenRijk Leidsche Rijn. Er is eten en drinken, kerstbrood & glühwein. Kinderen kunnen zich laten schminken, knutselen of meedoen aan een kerstfietsrace.

Er is een feesttent met doorlopend live muziek: van kerstkoor tot Zumba. En vanaf 20.00 uur is er een spetterend optreden van Leidsche Rijn band Old’s Cool.

De ambitie is een jaarlijks terugkerende kerstmarkt te organiseren voor zowel buurtbewoners als ondernemers uit Leidsche Rijn en Vleuten–De Meern.

Praktische info: er is beperkt parkeerruimte aan de Utrechtseweg. Kom dus op de fiets of lopend. Parkeren kan bij Verder op nr.4 of bij GroenRijk op nr.12.

Er zijn feesttenten dus ook bij slecht weer bent u van harte welkom op de kerstmarkt.

Reacties

comments