Weer terug van vakantie? Je hebt het heerlijk naar je zin gehad. Je zou graag deze ontspanning en zomerenergie willen blijven vasthouden.

Toch wordt je gelijk thuis weer in de drukte van alledaags meegenomen.
Je voelt weer die onrust, wordt weer meegetrokken in het denken. Je lichaam voelt weer gespannen.
Hoe fijn zou het zijn als je de tools en inzichten krijgt om meer rust en ontspanning te ervaren. Meer te zijn in het moment te en bewuster kunt genieten om meer vertrouwen te voelen en ervaren.

OP MAANDAGAVOND 9 en 16 SEPTEMBER GEEF IK WEER EEN KENNISMAKING CURSUS MINDFULNESS & ONTSPANNING.
Je merkt dat je veel vanuit je hoofd leeft, gedachtes die in alles overheersen. Je voelt steeds dat je alles vanuit het “MOETEN” doet in je werk en privé. Het voelt onrustig en ervaar je daardoor stress en spanning. Je piekert veel, ervaart diverse lichamelijke klachten.

Je zou meer lichaamsbewustzijn en vertrouwen naar jezelf willen brengen en leven vanuit meer rust en balans.
Herken jij dit en zou je kennis willen maken met Mindfulness?

Mindfulness geeft jou tools en inzichten om meer lichaamsbewustzijn te ervaren. Anders leren omgaan met al die oordelende gedachtes. Vanuit rust en ontspanning leven om zo bewuster te zijn in het moment. Vanuit zachtheid beter je eigen grenzen te herkennen en te bewaken.

Tijdens deze cursus gebruik ik naast de Mindfulness ook Reiki en andere methodes om meer verdieping te brengen naar jezelf. Ervaren hoe je anders om kan gaan met moeilijkere en zwaardere momenten zowel mentaal en fysiek maar ook in het dagelijks leven.

Deze cursus is erg ondersteunend bij een burn-out of een moeilijke periode in jouw leven.
Je bent van harte welkom!

Lees verder en meld je aan via www.zen-ki-reiki-meditatie.nl/mindfulness-ontspanning

Warme groet,
Natasja

Reacties

comments