Vleuterweide.nl wordt dagelijks bezocht door honderden mensen die op zoek zijn naar bedrijven, winkels, verenigingen en events in Vleuterweide. Derrik & Martine (zelf wonend en werkend in Vleuterweide) hebben Vleuterweide.nl in 2008 uit eigen behoefte opgezet en de site is de jaren daarna uitgegroeid tot een van de grootste lokale websites in Leidsche Rijn. Naast de website sturen we iedere maand een nieuwsbrief uit naar bijna 5.000 abonnees en gebruiken we zeer actief onze social media Twitter en Facebook.

Iedereen kan gratis en eenvoudig nieuwe informatie toevoegen maar commerciële berichten kunnen alleen geplaatst worden als je “vriend van Vleuterweide” bent. Daarvoor zijn de kosten slechts 249 euro (excl. 21% BTW) per jaar. ideal-betaling

Vleuterweide.nl wordt dagelijks door honderden mensen bezocht die op zoek zijn naar bedrijven, winkels, verenigingen en events in Vleuterweide en omgeving. Het is daarom erg belangrijk om duidelijk vermeld te staan op deze website zodat je ook vindbaar bent. Daarnaast wordt je door die vermelding ook beter vindbaar in Google wanneer mensen bijvoorbeeld lokaal zoeken. Een basisvermelding is kosteloos voor iedereen, wil je meer met Vleuterweide.nl doen zoals commerciële berichten toevoegen of meedoen in onze nieuwsbrief dan betaal je 249 euro per jaar (excl. BTW).
Naast de website www.vleuterweide.nl en de social media kanalen versturen wij iedere maand een nieuwsbrief uit naar bijna 5.000 abonnees. Alleen niet commercieel berichten/events en berichten van onze vrienden worden daarin vermeld.
Naast de website en de maandelijkse nieuwsbrief heeft Vleuterweide.nl ook via www.facebook.com/vleuterweide en www.twitter.com/vleuterweide enkele duizenden volgers die ook alle berichten voorbij zien komen.
Commerciële bedrijven kunnen voor slechts 249 euro (exclusief BTW) per jaar “Vriend” worden en kunnen daarmee gebruik maken van alle functionaliteiten die de website www.vleuterweide.nl te bieden heeft.
Automatisch wordt dit jaarlijks verlengd. Opzegtermijn bedraagt 2 maanden en dienen wij schriftelijk/per e-mail te ontvangen op [email protected]
Vrienden van Vleuterweide mogen ook een banneradvertentie laten plaatsen die op iedere pagina prominent bovenaan afwisselend getoond wordt. Deze kun je aanleveren of door ons laten ontwerpen voor slechts €75 eenmalig. De afmetingen zijn 468×60 en 250×250 pixels voor de extra bannerpositie in de rechter zijbalk.

Word nu vriend!

Vriend van Vleuterweide abonnement

Categorie: .

Bedrijfsgegevens aanpassen

Je moet ingelogd zijn om dit formulier te kunnen invullen.

Met een premiumupgrade kun je jouw standaard (gratis) bedrijfsvermelding uitbreiden met het volgende:

  • Meedoen met nieuwsbrief/mailing (5.000 abonnees)
  • Prominente plek bovenaan uw rubriek
  • Uw logo zichtbaar op iedere pagina in slideshow
  • Zelf acties/aanbiedingen/nieuws toevoegen
  • Adverteren op de Vleuterweide social media

Reacties

comments

De voordelen

vltGratisVriend
Aanpassen/beheren eigen vermelding  
Niet-commerciële berichten/events plaatsen  
Interview met foto plus online publicatie en verspreiding  
Vermelding in maandelijkse nieuwsbrief (5.000 abonnees!)  
Bedrijfslogo in de slider op iedere pagina van Vleuterweide.nl  
Vermelding zoveel mogelijk bovenaan de bedrijfscategorie  
Vermelding op social media waaronder Twitter en Facebook  
Banneradvertentie 468×60 of 250×250 (excl. bannerontwerp €75)  
*U ontvangt een factuur via de e-mail€ 0,00€ 249,00 p.j. (Excl. BTW)*
Via Vleuterweide.nl en de maandelijkse nieuwsbrief brengen wij onze Portugese wijnen en wijnproeverijen lokaal onder de aandacht. Dat werkt super!
Robert Biever, Alentejo Wijnen
De Maskerbloem is een (kinder)coach in Vleuterweide en krijgt via www.vleuterweide.nl regelmatig aanvragen van nieuwe cliënten.
Josja Koelink , De Maskerbloem
Via Vleuterweide.nl en LeidscheRijn.net hebben wij al meerdere malen een social-media-campagne en acties in hun nieuwsbrieven gedaan wat heeft geresulteerd in een uiteindelijk bereik van meer dan 40.000 mensen en uiteindelijk meer ticketverkoop.
Jan-Willem Steunenberg, Festival Strand
Via Vleuterweide.nl verspreid MARKdierenarts regelmatig leuke acties en aanbiedingen. Daarnaast staan de columns van dierenarts Mark Huis in ‘t Veld op onze websites.
Mark Huis in 't Veld, MARKdierenarts
Panino di Pino heeft regelmatig leuke acties & aanbiedingen die zij dan ook communiceren via Vleuterweide.nl, de nieuwsbrief en social media kanalen
Michael en Simone Prestifilipo, Panino di Pino
Albert Hein Vleuterweide is één van de bestlopende filialen in de omgeving en Vleuterweide.nl zetten zij om voor al haar communicatie.