December is een maand vol met gezelligheid en drukte met al die feestdagen, maar ook maand die ook wel hectische en onrustig kan zijn. Waarin je druk met van alles bent, kan leuk en fijn zijn, maar waar je ook weinig aandacht naar je eigen rustmomenten.
Ook zijn ze niet makkelijk te nemen voor jezelf. Thuis of op het werk wordt de aandacht van anderen steeds gevraagd.

Hoe fijn is het om echt een moment voor jezelf te nemen. Een sessie van 90 minuten in ontspanning en rust. Tijdens het moment dat er Reiki wordt gegeven ook gelijk jouw klachten of spanning weggaan.

Hoe fijn is zo’n moment tussen alle hectiek van deze maand.

DEZE MAAND ONTVANG JE 15% KORTING.

Wil je meer weten over Reiki lees verder op mijn website www.zen-ki-reiki-meditatie.nl/reikisessies
Mocht je graag een Reikisessie willen ervaren kun je ook contact opnemen met [email protected] Graag met vermelding dat je graag gebruik wil maken van de aanbieding via de nieuwsbrief Leidsche Rijn.net .

Ook geef ik Mindful individuele coach sessie, hierbij geven we aandacht aan thema’s en patronen die jou veel stress en onrust geven. Ik geef je daarin tools en inzichten die je in het dagelijks leven kunt gebruiken om meer rust en balans naar jezelf te brengen. Lees meer www.zen-ki-reiki-meditatie.nl/individuele-mindful-sessies. Ook hier ontvang je 15% korting op een sessie.

Hartelijke groet,
Natasja

Reacties

comments