Mini Cursus MINDFULNESS & ONTSPANNING

Op vele verzoek zal ik deze cursus nu ook in de ochtend geven op vrijdag 15 en 22 februari bij Fitmassage Leidsche Rijn.
We zijn druk in ons dagelijks leven en is het soms moeilijk om daarin balans te vinden. We laten ons vaak zo meenemen in het vele denken en piekeren. Ons hoofd voelt vol en dat geeft onrust. Ons lichaam ervaart daarbij ook soms fysieke klachten. Meer bewustzijn en ontspanning brengen bij jezelf zal welkom zijn.

Deze cursus is een mooie eerste kennismaking met Mindfulness. Ik geef je tools en inzichten om meer vanuit het denken naar lichaamsbewustzijn te gaan. Het helpt je om meer ontspanning naar je lichaam en rust in je hoofd te brengen. Aandacht naar jezelf brengen om daarin te herkennen waar jij behoefte aan hebt en wat goed voor jou is.

Wil jij ook leren hoe jij jezelf daarin kunt helpen? Meer rust ervaren? Meer in het moment kunnen leven om zo meer in balans te kunnen zijn.

Je bent van harte welkom! Lees er meer over of meld je aan voor de cursus MINDFULNESS & ONTSPANNING via www.zen-ki-reiki-meditatie.nl/mindfulness-ontspanning

Warme groet,
Natasja

Ook geef ik individuele Mindful Sessies waarin we meer aan jouw persoonlijke thema’s kunnen werken die jou veel stress en onrust geven. https://www.zen-ki-reiki-meditatie.nl/individuele-mindful-sessies.
Ook geef ik fijne Reikihealing sessies die je lichaam ontspanning geeft. https://www.zen-ki-reiki-meditatie.nl/reikibehandeling.

Reacties

comments