MINI CURSUS MINDFULNESS & ONTSPANNING

Op vrijdagochtend 13 april en maandagavond 16 april start ik weer met de MINI CURSUS MINDFULNESS & ONTSPANNING bij Fit massage Leidsche Rijn.

Wil jij ook wat meer rust en ontspanning in je leven brengen. Voel je dat je wordt geleefd? Steeds heb je het gevoel alsof je in een sneltrein zit en weet niet meer hoe jij jezelf kunt stopen. Je hoofd zit overvol met allemaal gedachtes. Je voelt je vaak moe, ervaart veel spanning in je lichaam en hebt allemaal vage lichamelijke klachten.

Graag zou je meer mentale en lichamelijke rust willen ervaren. Je gedachtes niet meer in alles laten overheersen. Meer in het moment zijn en niet steeds bezig zijn met het heden en toekomst. Je wilt weer genieten van het moment zelf en met meer ontspanning leven.

Graag wil jij jezelf veel beter leren aanvoelen om zo je eigen grenzen te bewaken.
Met deze 2- daagse cursus (2 ochtenden of 2 avonden) laat ik je kennis maken met MINDFULNES. Daarnaast doen we ook ontspanningsoefeningen en gebruik ik Reiki tijdens de lessen. Van hieruit gaan we meer zelfbewustzijn en lichaamsbewust naar jezelf brengen om zo meer in rust en ontspanning te kunnen zijn. Daardoor ervaren dat je weer meer energie en vertrouwen naar jezelf krijgt.

Naast de lessen ontvang je ook per mail enkele begeleidende meditaties en uitleg van de oefeningen die we tijdens de lessen hebben gedaan.

Deze cursus is een mooie eerste kennismaking met MINDFULES, een fijne tool die jij kunt gebruiken in jouw leven. Lees verder op mijn website www.zen-ki-reiki-meditatie.nl/mindfulness-ontspanning.

Heb je meer behoefte aan een INDIVIDUELE MINDFUL SESSIES waarin wij samen op jouw persoonlijke thema’s kunnen richten dan is dit zeker mogelijk. Lees verder www.zen-ki-reiki-meditatie.nl/individuele-mindful-sessies.

Ook geef ik op zondag 29 een Mindful Retraite. Een heerlijke dag in rust, verbinding en ontspanning. Je bent van harte welkom. Lees verder over deze heerlijke dag www.zen-ki-reiki-meditatie.nl/mindful-retraite-dag.

Wees welkom!

Reacties

comments