‘Muziek in de Meern’ organiseert samen met CapGemini een zomers concert in de foyer van Capgemini Leidsche Rijn. De stichting ‘Muziek in de Meern’ zet zich al enkele jaren in voor de klassieke muziek in Leidsche Rijn. Op hun zoektocht naar een vleugel in Leidsche Rijn kwamen ze terecht bij Capgemini. Voor het eerste concert treden aan: Titia van Heijst, sopraan; Susanna Edixhoven, fluit en Lineke Lever, piano. Zij zullen een gevarieerd en zomers trio-programma brengen met werken van o.a. Fauré, Ravel en Liszt.

Het concert begint om 15.00 en zal een uur duren.
Na afloop is er een drankje en een hapje.
Locatie: Capgemini Leidsche Rijn Reykjavikplein 1 ( naast NS Station Leidsche Rijn)
Toegang: 15 euro ( volwassenen) / 7,50 euro (kinderen tot 16)

Het ensemble:

Fluitiste Susanna Edixhoven studeerde cum laude af aan het Utrechts Conservatorium. Zij werkte enkele jaren als vaste remplacant in het Rotterdams Philharmonisch Orkest en zij is op dit moment als freelancer werkzaam in verschillende orkesten zoals o.a.het Nederlands Philharmonisch Orkest en Sinfonia Rotterdam. Daarnaast maakt zij kamermuziek en is organisator van de concerten van Muziek in de Meern.

Sopraan Titia van Heyst studeerde cum laude af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij is een veel gevraagd en veelzijdige sopraansoliste in oratoria en liedrecitals. Daarnaast zingt zij als ensemblezangeres bij Cappella Amsterdam en wordt ze vaak uitgenodigd door buitenlandse top-ensembles.

Pianiste Lineke Lever studeerde cum laude af aan het Utrechts Conservatorium. Zij is een veelgevraagd kamermusicus. Sinds 2001 speelt zij in het Arte Duo, een duo met klassiek saxofoniste Aubrey Snell. Met het Arte Duo heeft Lineke inmiddels twee zeer goed ontvangen cd’s opgenomen (o.a. verkrijgbaar bij The Readshop in IJsselstein). Daarnaast werkt zij regelmatig in andere kamermuziekbezettingen en met koren samen in het grote koorrepertoire voor piano en koor.

Reacties

comments