Gastvrij, snel en dichtbij

Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis heeft speciaal voor de inwoners van Leidsche Rijn e.o. een zorglocatie in winkelcentrum Vleuterweide geopend. Patiënten kunnen hier snel terecht bij verschillende specialisten en zonder afspraak binnenlopen voor diverse onderzoeken.

Onderzoeken zonder afspraak
Op verwijzing kunt u op werkdagen van 8.00 – 16.30 uur zonder afspraak binnenlopen voor röntgenfoto’s, bloedafname en echografie. Uw uitslag van het onderzoek is snel bekend bij uw huisarts. De radioloog is alle dagen aanwezig. Longfunctieonderzoek en gynaecologische echo’s zijn wel op afspraak.

Snel terecht bij een specialist
U kunt vrijwel altijd binnen 5 dagen terecht bij een van de specialisten van het Hofpoort Ziekenhuis, zoals anesthesist (pijnpoli), cardioloog, chirurg, dermatoloog, gynaecoloog, kinderarts, internist, KNO-arts, longarts en neuroloog. Ook combinatieafspraken en kleine poliklinische- en dermatologische ingrepen zijn op de locatie mogelijk.

Samenwerking met andere zorgaanbieders
In Zorgpoort Leidsche Rijn zijn naast het Hofpoort Ziekenhuis verschillende zorgaanbieders gevestigd. Dit betekent korte lijnen tussen de verschillende partijen en de mogelijkheid voor patiënten om meerdere afspraken op één dag te plannen bij verschillende zorgaanbieders. De zorgaanbieders zijn:
– Diëtistenpraktijk Harkema & Krabshuis
– Fysiotherapeuten Maatschap Woerden
– Huidtherapie Midden Nederland
– Huisartsenpraktijk De Weerark en Reizigersvaccinatiecentrum De Weerark
– ICU, Instituut voor Consultatie bij leerproblemen Utrecht
– LIVIT Orthopedie
– Logopediepraktijk Vleuterweide
– Maartenskliniek Woerden, afdeling Reumatologie
– Pedicuresalon AntinéA
– Spelkracht, Praktijk voor speltherapie
– Thuiszorg De Hoop

Goed bereikbaar
Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis is gevestigd in winkelcentrum Vleuterweide, op de 2e etage in Zorgpoort Leidsche Rijn, Middenburcht 116 in Vleuten (naast ingang van de parkeergarage). De locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Op www.zorgpoortleidscherijn.nl vindt u een uitgebreide routebeschrijving.

Reacties

comments